Nieuws

Brink vijftig jaar koploper met vooruitziende blik op de bouw

Deddo Brink had in 1972 een vooruitziende blik op de bouw. Het moest effectiever. Het moest efficiënter. Sindsdien maakt Brink zich hard voor vooruitgang en innovatie in de wereld van bouw, infra en vastgoed. Vijftig jaar lang is aan de weg getimmerd om de gebouwde omgeving steeds een beetje beter te maken. Dat verdient een pluim.

Inspirerende mijlpalen

Voor Brink is 2022 een bijzonder jaar: ze vieren het vijftigjarig bestaan. Waarin ze een enorme bijdrage hebben geleverd aan de meest interessante en complexe vraagstukken in de gebouwde omgeving van Nederland. Met mijlpalen als de huisvesting van Philips, het Internationaal Strafhof in Den Haag, de Brightlands Chemelot Campus, renovatie van het nieuwe Rijksmuseum en de Mall of The Netherlands. Brink wil de markt voortdurend inspireren met inzichten in informatisering, duurzaamheid, circulariteit en maatschappelijke meerwaarde. Inzichten in de toekomst van de gebouwde omgeving en in de toekomst van ons land.

Kleurrijke markering

De afgelopen vijftig jaar zijn voor voor Brink een enerverende reis geweest. Waarin ze zijn uitgegroeid tot het kloppend hart van bouw, infra en vastgoed. Een passende merkpositionering die WADM voor Brink heeft verzorgd. Passend bij hun team met kleurrijke experts en de kleurrijke reis die ze in een halve eeuw hebben afgelegd. Dat vroeg om een kleurrijke toevoeging aan het logo en een passende introductie – geboren uit de creatieve geesten bij WADM. Met boeiende verhalen, inspirerende kennissessies, een festival, excursies en vierkante confetti… om maar wat te noemen.

“De afgelopen vijftig jaar was een kleurrijke reis door de bebouwde omgeving. Dat vroeg om een kleurrijke mijlpaal.”

Ook wat te vieren?

Wil jij dat ook? Een speciale campagne om iets te vieren? Een bijzondere introductie met een opvallend event? Heb je wat te vieren dat niet ongemerkt voorbij mag gaan? Wij helpen je om van zo’n moment een mijlpaal te maken.

Meer weten?

Meer insights

Insights - WADM
Insights mobile - WADM

Mis nooit meer waardevolle inzichten

Verrijk jezelf met onze opinies, tips en downloads. Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte als er een nieuw artikel verschijnt.