Nieuws

Winnaar ‘Highest Customer Satisfaction 2022′ op Sortlist

Eigenlijk zijn er drie soorten waarderingen die je als communicatiebureau kunt verdienen. Aanzien voor je creatieve kunnen, respect voor de effectiviteit die je communicatietrajecten oogsten en recht-voor-z’n-raap-waardering van je opdrachtgevers. Bij WADM hebben we ze nu alledrie te pakken.

Effectieve creativiteit

Als communicatiebureau in de creatieve sector is creativiteit wel een voorwaarde om in die sector rond te lopen. Zonder creativiteit ben je nergens. De beloning daarvoor hebben we allang binnen. En als we geen effectiviteit nastreven, hadden we net zo goed een kunstenaarscollectief kunnen oprichten. Ook een no-brainer wat ons betreft. En ook hiervan staat een bokaal in onze glazen prijzenkastje. Maar die laatste waardering– gericht op klanttevredenheid – daar hadden we nog geen prijs voor gewonnen.

We moeten bijna blozen

Die klantwaardering is misschien wel de meest breekbare in het rijtje. Continu balancerend op het snijvlak van snelheid, kwaliteit en prijs. Jullie kennen ‘m wel, die befaamde driehoek. Daarom zijn we zo trots als een pauw (we houden het netjes) dat we van Sortlist de ‘Highest Customer Satisfaction’ Award 2022 hebben ontvangen. Sortlist is een platform dat profit ondernemingen en non-profit organisaties helpt om een bureau te selecteren. En op Sortlist hebben onze eigen opdrachtgevers (we zouden ze willen knuffelen) hun waardering niet onder stoelen of banken geschoven.

Wat wil je nog meer

Op Shortlist krijgen we opmerkingen als – ‘I like the way that WADM used their BrainSells method to develop a unique branding strategy’, ‘Dealing with WADM is very pleasant, approachable, flexible and with humour’ of ‘Fun to work with, but also very productive and result driven. That is what I aim for’. BAM! We bedoelen maar. Winnaar ‘Highest Customer Satisfaction’ van het hele platform. Now that is what we aim for!

Meer weten?

Meer insights

Insights - WADM
Insights mobile - WADM

Mis nooit meer waardevolle inzichten

Verrijk jezelf met onze opinies, tips en downloads. Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte als er een nieuw artikel verschijnt.