Op het schiereiland in de bocht van de Nieuwe Maas staat het trotse Skateland Rotterdam. Een mind-blowing skatepark van 4.200 vierkante meter dat 10 oktober de thuishaven voor WADM vormt. Midden tussen de ‘bowls’, ‘flatgrounds’ en ‘vert ramps’ beleef je het optreden van interessante branding sprekers en een chille skateboard & BMX show. Inclusief borrel en BBQ.

Als je 10 oktober aan het begin van de avond thuiskomt, ratelt het nog steeds in je hoofd. In zo’n vier uur tijd krijg je een boost aan positieve energie voorgeschoteld voor zowel de linker- als de rechterhelft van je hersenen. Met Mindfuel brengt WADM bijzondere Rotterdamse verhalen en bijzondere marcom inzichten bij elkaar. Met een megagroot indoor skatepark als uniek decor. Mindfuel zet je aan het denken.

Programma

15.00
Inloop en ontvangst
15.30
Skateboard & BMX show
DEEL 1
15.45
Frans Dietvorst - Skateland
16.00
Erwin Oskam - WADM
16.30
Rodney v/d Hengel - Heilige Boontjes
17.00
Borrel met BBQ
DEEL 2
18.30
Mystery TEDx speaker
19.00
Borrel
20.00
Einde event

Sprekers

Ontmoeten
in digitale tijden.

Frans Dietvorst - Skateland
Skateland Rotterdam is een begrip ‘op Zuid’. Al een kwart eeuw een sociaalmaatschappelijke community in de wijk Feijenoord. Een baken van ontspanning waar vooral de jongeren uit de wijk hun hart kunnen ophalen, vrienden maken en elkaar helpen met hun dagelijkse hindernissen. Frans Dietvorst, CEO Skateland, over ‘bowls’, ‘vert ramps’ en maatschappelijke hindernissen.

B2B marketing
is dood.

Erwin Oskam - WADM
En over speaker van formaat gesproken, ook Erwin Oskam mag steeds vaker andere podia betreden dan waar we zelf op staan tijdens onze BrainSells® trajecten. WADM past niet alleen al jaren neuromarketing toe, we worden doordat we onze BrainSells® methodiek zelf hebben ontwikkeld meer en meer gevraagd om onze professionele mening. En jullie weten dat we die niet onder stoelen of banken steken. Don't be superficial (even on flatgrounds).

Maatschappelijk merkbaar in 010.

Rodney van den Hengel - Heilige Boontjes
Van Skateland Rotterdam naar Heilige Boontjes is maar een kleine maatschappelijke stap. Bij Heilige Boontjes re-integreren jongeren op een duurzame manier. Jonge Rotterdammers ‘met een randje’. Ze krijgen bij het koffie-fenomeen de kans om hun leven weer inhoud en zin te geven. Medeoprichter Rodney van den Hengel vertelt over zijn Rotterdamse bakkie troost.

Hoe werken onze hersenen nu echt?

Mystery TEDx speaker (neuroscientist)
Het klinkt nogal mysterieus, maar het is echt waar als we zeggen dat we een ‘mystery speaker’ hebben. Het enige dat we uit de doeken kunnen doen, is dat we hier te maken hebben met een TEDx spreker van formaat. Een neuroscientist. Maar dat zal jullie niet verbazen met de neuromarketing achtergrond van WADM en een event dat ‘Mindfuel’ heet.

Locatie

Skateland Rotterdam
Piekstraat 45
3071 EL Rotterdam
Routebeschrijving
Trotse supporter van deze projecten

Ook iets tofs met ons organiseren?
Stuur mij een mailtje.