MVO

Maatschappelijke inzet, een no-brainer.

We zijn elke dag bezig met vier denkstijlen. Denken telkens goed na over communicatie die ‘whole brain’ moet zijn. Dan ligt het voor de hand dat we onze gezonde stel hersens natuurlijk ook maatschappelijk inzetten. Lijkt ons een no-brainer. En wat ons betreft nog een extra inkopper: niet alles op één goed doel. Spreiding. Wat vinden we logisch? Wat kan praktisch? Waar pinken we een traantje bij weg? En wat triggert onze visionaire voelsprieten? Een mix dus. Een mix waarover is nagedacht.

Soms zetten we onze designskills gratis in of schuiven we een fijn stukje tekst voor nop naar het goede doel. Maar het kan ook om strategisch advies gaan, een donatie of simpelweg de mouwen opstropen. Het is maar net wat er nodig is.

Trotse supporter van deze projecten

Heart Work Heroes

Kunst is voor ons altijd een inspiratiebron. En als ons pad dan kruist met het pad van Herman Poort is ‘nee’ zeggen geen optie. Heart Work Heroes geeft de mensen in de zorg de verdiende aandacht en maakt jongeren enthousiast voor de zorgsector.
Ga naar Heartworkheroes.com

Rotterdammers voor Rotterdammers

Onze roots lagen al in het Rotterdam van vóór 1940. We zijn dus opgegroeid met de schouders eronder en de boel opbouwen. R4R gaat niet alleen om de liefde voor de stad Rotterdam. Het gaat vooral om goed doen, voor Rotterdammers.
Ga naar R4r.nl

Skateland Rotterdam

WADM is een Rotterdams bedrijf. Vanaf het ontstaan al. En wat is er Rotterdamser dan de straatcultuur? Daarom ondersteunen en werken we samen met Skateland Rotterdam. Want wij kunnen ons niet iets Rotterdamser voorstellen dan halfpipes, rails, ramps, ollies en kickflips.
Ga naar Skateland.nl

Heilige Boontjes

WADM gelooft in een samenleving waarin iedereen een kans krijgt. Heilige Boontjes geeft jonge Rotterdammers met een randje de kans om hun kwetsbaarheid om te zetten in kracht. En dat geeft hun koffie extra smaak. Dat proef je gewoon bij ons op kantoor.
Ga naar heiligeboontjes.com

Gerelateerde insights