Design

Design templates

Zelf maken. Met de skills van de meester.

Herkenbaar toch? Een presentatie in elkaar zetten met PowerPoint of Keynote en dan langer bezig zijn met de juiste vorm dan met de inhoud. Je weet precies wat je wilt vertellen. Je zou alleen zo graag een template willen hebben waar je de presentatie niet alleen sneller mee maakt, maar die er ook altijd strak uitziet.

Kant-en-klaar

Tuurlijk moet je jouw boodschap kwijt kunnen in je presentatie. Jij hebt wat te vertellen. Als je het goed doet, maakt jouw boodschap daarnaast onderdeel uit van een groter verhaal. Het verhaal van jouw organisatie. Daarom is het slim om hiervoor het corporate design te gebruiken. Dan sluit jouw presentatie naadloos aan op die van je collega. Het is wel zo makkelijk als jouw organisatie hierover heeft nagedacht. Met vaste templates zodat slides gebaseerd zijn op de visuele identiteit van jouw organisatie. Of dat je begrotingen kunt maken op basis van templates. Of dat je interne memo’s of mails kunt maken op van tevoren geproduceerde templates. Jouw boodschap. Binnen het verhaal van jouw organisatie. Met kant-en-klare documenten om zelf aan de slag te gaan. Hoe uitgekiend is dat?

Serieuze tijdwinst

Alles zelf maken met de juiste uitstraling is voordeel één. Het tweede aanwijsbare voordeel van design templates is pure tijdwinst. Het wiel voor de zoveelste keer uitvinden, hoeft niet meer. Hoe lekker is het als er ergens op de server templates klaarstaan die je kunt gebruiken voor een corporate presentatie, een productpresentatie, een op maat te maken begroting. Hoe fijn zou dat zijn? En wat een tijd en geld zou dat schelen? Fantastisch toch? Tijd die je overhoudt om te besteden aan de inhoud. Of aan dat telefoontje met die klant.

Stukjes design voor jouw verhaal

Als wij erover hebben nagedacht, hoef jij dat niet meer te doen. Zie het maar als bouwstenen, modules, stukjes design, waar jij je verhaal mee kunt opzetten. Een presentatie maken wordt een peulenschil. Met jouw kennis van het product dat je moet verkopen en de presentatie-skills van de meester.

Geïnteresseerd?

Andere Design expertises

Insights