Design

Grafisch design

Design dat je gaat herkennen.

De uitstraling van een merk vang je met merk design. Het onderscheidend vermogen van een merk wordt verteld door de uitgesproken visuele identiteit. Die op haar beurt weer te herkennen is door een karakteristiek en consistent doorgevoerd grafisch design.

Technisch moet alles kloppen

Sterk grafisch design laat zich herkennen door een bijna overgereguleerde, compromisloze, ja bijna dictatoriale kijk op vormgeving. Kijk maar om je heen. Sterk grafisch design heeft een onzichtbare handtekening. Een ‘ik herken het uit duizenden’ look-and-feel. En dat zit ‘m echt in het onbuigzaam doorvoeren van keuzes. Keuzes voor letterfonts, kleurstellingen, designelementen, vlakverdeling, verhoudingen, lijnenspel. Design waar technisch alles klopt. Waardoor je nooit de plank misslaat als het toegepast moet worden in een extra communicatiemiddel.

Met artistieke vrijheid

Door aan de ene kant onvermurwbare regels vast te leggen, schep je aan de andere kant een zee aan ruimte voor creatieve invulling. Artistiek herkenbare vormgeving kruipt namelijk overal doorheen. Juist binnen die technische kaders. Onze grafisch designers kennen die regels van het spel. Ze passen ze toe in online en offline advertising, websites, direct mailings, onboarding trajecten, tools voor sales activatie, brochures, stationery, noem maar op. Eerst scherp zijn op de lijnen van het veld. Om vervolgens binnen de lijnen fantastisch spel te laten zien. Op de tribunes ga je dan vanzelf het goede spel herkennen.

Design als handtekening

Hoe puik is het? Als je merk, je organisatie, je producten worden herkend door de vormen, de vormgeving, het grafisch design. Onmiskenbaar jouw design. Dan hangt de doelgroep al aan je lippen terwijl je je verhaal nog niet eens hebt verteld.

Geïnteresseerd?

Andere Design expertises

Insights