Design

UI/UX design

Geef bezoekers de beste online beleving.

Clicks verhogen. Aanvragen vermenigvuldigen. Een online gebruikerservaring waar je blij van wordt en de conversie omhoog schroeft. Daar gaat het om bij User Experience (UX) en User Interface (UI). Apps, websites en software applicaties kunnen niet zonder. En zeg nou zelf, als eigenaar van een website of webshop kan je ook niet zonder. Je wilt een aanwijsbaar betere engagement en daarmee ook een interessantere conversie. Daar gaat het om. Of niet? En spelen de vier denkstijlen, neuromarketing en digitale strategie hierbij een rol? Ja. Natuurlijk. Wat dacht je dan?

Plussen in conversie en engagement

Stop dus aan het begin van elke online of digitale applicatie meer tijd, energie en budget in de verbetering van gebruikerservaringen. Met UX. Door je bij aanvang al te richten op deeldesigns: wireframes, mockups, prototypes, A/B testing. Het meeste effect genereer je door in alle fases continu zeer kritisch te zijn op wat wel en wat niet werkt. Waar wordt de gebruiker op z’n wenken bediend? En waar kan het nog beter? Vooral onmisbaar bij websites die qua sales funnel een aanzienlijk deel van de conversie dienen te realiseren.

Finetunen en tweaken

Het meeste effect creëren. Onvermoeibaar telkens weer opnieuw bekijken of je met een nieuwe bijstelling, aanpassing of extensie je website of e-commerce platform kunt optimaliseren. Met UI design ben je trouwens ook in staat om een betere aansluiting op de andere communicatiemiddelen uit de mix te borgen. Zekerheid voor alles. Monitor je websitebezoek en pas de site hierop aan. Gebruikersonderzoek. Tweaken. En weer. Gebruikersonderzoek. Tweaken. Continu weer.

Nooit af

Een website of app is nooit af. Nooit. Omdat de digitale wereld eromheen ook niet stilstaat. Wij zorgen dat je die bewegingen effectief kunt bijhouden. Ook daar zijn we nooit klaar mee.

Geïnteresseerd?

Andere Design expertises

Insights