Human

HBDI® profielen

Hoe we denken, is vergelijkbaar met hoe we kopen. En dat is interessant.

Wat zou het handig zijn als je zou weten wat je klant zou denken nadat je net een presentatie van je nieuwe product hebt gegeven, je dienstverlening hebt toegelicht of een begroting hebt neergelegd. En nog beter, van tevoren weten hoe je die presentatie het beste kunt maken omdat je al weet hoe je klant denkt. In het hoofd van je klant kijken. Het grappige is dat je al een heel eind komt door eerst in je eigen hoofd te kijken. Met een persoonlijk denkstijlprofiel van HBDI®.

Vier denkstijlen samen

Drie collega’s zijn door Herrmann International getraind en officieel HBDI® gecertificeerd. Hierdoor mag WADM onder meer Whole Brain® trainingen geven en de bekende, internationaal erkende HBDI® persoonlijke denkstijlprofielen verzorgen. Naast de assessment tools zoals MBTI, DISC of Myers-Briggs die zich allemaal op gedrag richten, focust HBDI® juist op de vier belangrijke denkstijlen in onze hersenen. En dat geeft veel voordelen. Als je eenmaal weet hoe dit werkt, kan je je communicatie stukken beter maken. En met alle vier de denkstijlen vertegenwoordigd in jouw team, ligt Whole Brain® samenwerking om de hoek.

Tool voor persoonlijke groei

Als je van jezelf weet waar je zwakke plekken zitten, qua denkstijlen en dus qua communicatie, kan je hier rekening mee houden. Met een superlogische denkstijl een email schrijven die met veel emotie geschreven moet worden, is doorgaans een lastige klus. Dat kost je heel veel energie. Als je weet van een collega dat die van nature meer gevoel in zo’n emailtekst kan leggen, aarzel niet en vraag aan hem of haar om te helpen. Andersom geldt dit uiteraard ook. Weten welk denkstijlen-profiel jouw collega’s hebben, biedt meerdere voordelen. Maar het begint bij jezelf. Ga jij meer voor de feiten? Of geeft de interactie of de samenwerking juist meer energie? Ga je meer voor de vertrouwde structuur en regels? Of begint elke dag weer vrolijk opnieuw met een kersverse zoektocht naar creatieve oplossingen?

Jouw eigen HBDI® profiel

Ook jouw eigen HBDI® profiel weten? Of dat van je team? Laat onze HBDI® professionals eens een presentatie geven over wat het inhoudt, hoe het werkt en wat je met persoonlijke, duo- of teamprofielen kunt bereiken. De heldere feiten die HBDI® blootlegt, zijn zeer welkom voor HR-managers, productiemanagers, ceo’s, new business of sales verantwoordelijken en al die anderen die van hun organisatie een goed lopend team willen maken.

 

Certificatie en copyright

Whole Brain®, Whole Brain Thinking®, HBDI® en het Herrmann Brain Dominance Instrument® in vier kwadranten zijn geregistreerde merken en methodes van Herrmann International. WADM is door Herrmann International Europe gecertificeerd in het gebruik van HBDI®.

Geïnteresseerd?

Andere Human expertises

Insights