Human

Workshops

Als je weet hoe het werkt, wordt het alleen maar leuker.

Whole Brain® en HBDI® profielen zijn voor ons een serieuze aangelegenheid maar dat wil niet zeggen dat je er geen lol aan kunt beleven. Integendeel. Je kunt er namelijk hele gave, leuke en leerzame workshops mee doen. Niet alleen een team met de neuzen op hun onderlinge profielen drukken, maar wat dacht je van Whole Brain® copywriting? Of Whole Brain® graphic design? Of wil je misschien weten hoe de verschillende denkstijlen naar één en dezelfde website kijken? Workshops. Daar hebben we werk van gemaakt.

Meer rendement met de juiste woorden

Bijna alle technieken die we zelf toepassen, kunnen we ook aan jou uitleggen. Neem nou tekstschrijven bijvoorbeeld. Je HR collega’s schrijven misschien wel hun eigen vacatureteksten. En grote kans dat de afdeling tendermanagement de aanbestedingsdocumenten eigenhandig vult met zelf gefabriceerde teksten. En rapporten? Die maken we toch ook allemaal bij de vleet? Zelf. Maar heb je er wel eens over nagedacht dat die teksten beter zouden kunnen als je ze Whole Brain® zou aanvliegen? Wij wel. Het bewijs hebben we al geleverd dat we het winpercentage van aanbestedingen flink kunnen opschroeven. Rendementsverhoging, puur en alleen door de juiste woorden te kiezen.

Meer beleving met de juiste vormgeving

We hebben natuurlijk niet alleen wat zinnigs te vertellen over woorden. We hebben uiteraard ook een geheel eigenwijze mening over design. En wat dit dan doet bij de verschillende denkstijlen. Kleurgebruik, letterfonts, waarom dat ene beeld wel en dat andere niet. We nemen je mee in hoe we onze kennis van denkstijlen toepassen in de ontwikkeling van websites. Hoe we whole brain terug laten komen in UX/UI. En wat die denkstijlen betekenen voor je sales team. Van sommige workshops hebben we zelfs trainingen gemaakt. Kun je nagaan.

De boel opschudden

Workshops. We geven ze standaard en op maat gemaakt. Maar altijd met een vleugje humor en een toefje Whole Brain®. Om de boel op te schudden of kennis te verrijken.

Geïnteresseerd?

Andere Human expertises

Insights