Strategy

Digitale strategie

Gebruik technologieën die je bedrijfsprocessen verbeteren

Websites, apps, e-commerce, ze komen allemaal voort uit het besef dat op enig moment in de marketingcommunicatiemix digitale slimmigheid op z’n plaats is. Zo brachten we bezoekers van een event sneller één op één in gesprek met onze opdrachtgever door handige uitwisseling van data. Een waanzinnige sales-app bij een andere opdrachtgever zorgde voor de perfecte ondersteuning van het salesteam, plus een boost voor de productverkoop en zorgde indirect voor de overname van het hele bedrijf door één van de grootste concerns ter wereld. Digitale strategie om verbeteringen te versnellen.

Data driven

Iets verzinnen om de vragen en interesses van je prospects beter te koppelen aan je dienstverlening. Iets verzinnen om alle social media real time te bundelen in één portal. Iets verzinnen om jongeren donateurs te maken terwijl je weet dat die zich niet meteen voor langere tijd vastleggen. Iets verzinnen om afzonderlijk gebouwde landensites en bijbehorende PIM systemen van een wereldspeler aan elkaar te verbinden tot een unieke eenheid. Iets verzinnen om een informatieve website op termijn te veranderen in een webshop die retailers in staat stelt om het assortiment van de opdrachtgever via een API aan te kunnen bieden. ‘Iets verzinnen’ betekent in zulke gevallen altijd data driven. En in ons geval veelal ook merkgedreven data.

Ver vooruitdenken

De digitale strategie leidt bij WADM altijd tot digitale oplossingen die processen moeten versnellen of vergemakkelijken. Bovendien moet het mensen en producten bij elkaar brengen. Verbinding maken. In sales en in communicatie. We brengen de producent in contact met zijn klanten. De leverancier in contact met zijn afnemers. De organisatie in contact met zijn wereldwijde medewerkers. Met digitale strategie brengen we versnelling aan in de merk– of verkoopstrategie.

Het kan snel gaan

Hulp nodig bij jouw versnelling ?Vraag ons naar de voorbeelden waarbij we digitale strategie hebben toegepast. En leg ons jouw uitdaging voor. Dan kunnen we met je mee vooruitdenken.

Geïnteresseerd?

Andere Strategy expertises

Insights