Werk

Contentplatform Map Your Moment voor IMAP

Client
IMAP
Industry
Zakelijke dienstverlening
Location
Rotterdam

Project

International Mergers & Acquisitions Partners, ook wel bekend als IMAP. Een adviesbureau gespecialiseerd in het aan- en verkopen van bedrijven. IMAP wil graag benadrukken dat de deal niet het belangrijkste moment is van een koop-verkoopproces, maar juist de weg ernaartoe. Voor alle ondernemers die beseffen dat er een moment komt dat ze hun bedrijf gaan verkopen, alleen nog niet precies weten wanneer. Omdat je je niet alleen op het moment van de deal moet focussen. Het hele momentum is van belang.

Keywords
B2B BrandingB2B-StrategieBeeldstrategieBlogs/postsBrand designBrand ExperienceCampagneCommunicatieContent-strategieConversieCopywritingCreatieve strategieDesign ElementenDesign FilosofieDigitale strategieGrafisch designLead generationMobile firstMotion designOnline advertisingOnline marketingSales-activatieSEO / SEAUI/UX designVisuele identiteitWebsitesWhole BrainWordPress

Uitdaging

Gedurende de Think-fase van het BrainSells-traject werden diverse inzichten van het bedrijf IMAP naar bovengehaald. Een van de belangrijkste inzichten was dat bij IMAP de menselijke benadering van de zakelijke deal de boventoon voert. Hierin onderscheidt IMAP zich dan ook van directe concurrenten. Hun dienstverlening is geen standaard product, maar een maatwerk pak dat voor iedere deal anders is. Bedrijven worden niet geleid door cijfers, maar door ondernemers. Daar waar de corporate IMAP website de vastberaden ondernemer tegemoetkomt, is mapyourmoment.nl het ideale platform voor de oriënterende ondernemer.

Diverse screens Map Your Moment by IMAP website

Oplossing

De data die met de huidige website van IMAP werd opgehaald, was niet voldoende om bij te dragen aan de strategische doelstellingen. Daarom heeft WADM geholpen met het maken van een informatieplatform op maat genaamd mapyourmoment.nl.

Op dit platform vind je verschillende content terug waarmee je als ondernemer over het proces wordt geïnformeerd en geïnspireerd. Artikelen, blogs, tips & tricks, ervaringen van mede-ondernemers en interviews. Met een persoonlijk account op mapyourmoment.nl ontvangt de gebruiker alle relevantie informatie en alerts per e-mail, waardoor het juiste moment als ondernemer niet over het hoofd wordt gezien.

Impact

Een platform dat de bron vormt voor het juiste verkoopmoment. Map Your Moment is hét content platform voor ondernemers waarin alle essentiële informatie omtrent het verkoopproces van een bedrijf te vinden is. Gerubriceerd in sectoren, topics, thema’s en trends. Dit is waardevolle content die iedere ondernemer zou moeten lezen.

Diverse mobile screens Map Your Moment by IMAP website
Diverse mobile screens Map Your Moment by IMAP website

Meer weten?