Werk

Neko Ship Supply website met spare-part login

Client
Neko Ship Supply
Industry
Maritiem
Services
Location
Rotterdam

Project

NeKo Ship Supply, gevestigd in Rotterdam en Algeciras, is een toonaangevende leverancier van maritieme diensten aan reders, scheepsmanagers en cateraars. NeKo voorziet in de behoeften van koopvaardijschepen, cruiseschepen, megajachten en offshore-platforms. Waar en wanneer dan ook. Het bedrijf opereert grootschalig met expertise. Deze jarenlange ervaring in maritieme diensten dient te worden doorvertaald in de nieuwe website.

Keywords
B2B BrandingB2B-StrategieBeeldstrategieBrand ExperienceBusiness-to-BusinessDesign ElementenFront-End DevelopmentGrafisch designImagoMobile firstOnline vindbaarheidProduct databaseSEO / SEAUI/UX designWebsitesWhole Brain

Uitdaging

Gedurende de Discovery sessie op locatie bij WADM werden diverse inzichten van NeKo naar bovengehaald. NeKo moest een moderne, degelijke website zijn, gevuld met sterke teksten. Een professionelere uitstraling waarbij ook de werknemers een plaats krijgen. WADM verzorgde de volledige fotografie van alle werknemers, locaties en de dagelijkse bedrijfsvoering, voorzagen in copywriting en content management. Alles staat in teken om bezoekers een betrouwbaar gevoel bij deze Rotterdamse maritieme leverancier te geven.

Website design Neko Ship Supply

Oplossing

WADM heeft NeKo geholpen met de ontwikkeling van haar nieuwe website. We zijn gestart vanaf scratch. Allereerst aan de hand van inzichten uit Google’s zoekvolume, een optimale site-structuur en content focus bepaald. Met vormgeving hadden we ook een uitdaging, summiere offline huisstijl was het enige visuele ingredient. Daarom zijn er vanuit NeKo logo nieuwe vormen gedestilleerd, vormen die als uitgangspunt gelden voor de ‘scherpe’ blokvormgeving. Vervolgens gecodeerd met snelste HTML, Java en CCS technieken. Het resultaat: een website, die past in de huidige tijdsgeest en een waardig visitekaartje vormt voor Neko.

Diverse screens website design Neko Ship Supply

Impact

Een totaal realisatie voor Neko van een website die de professionaliteit, betrouwbaarheid en grootschaligheid van de organisatie weerspiegelt.

Diverse screens website design Neko Ship Supply
Diverse screens website mobile design Neko Ship Supply

Meer weten?