Technologie

We laten technologie voor jou werken.

In de digitale wereld helpen interfaces om zakelijke doelen te bereiken. Ze verbinden klanten aan systemen en databases. En bij het inrichten, beheren en gebruiken van die interfaces komt menselijk handelen met specifieke kennis kijken. Niet alleen systemen hebben een bijna dagelijkse update nodig, maar zeker ook onze kennis ervan. Met al die kennis en ervaring adviseren we organisaties op het gebied van online sales, lead-generatie en systeemintegratie.

Officieel partner

We zijn officieel partner van Bynder (online beheer van media en documenten), Leadinfo (realtime zakelijke website-bezoekers herkennen) en Expoze.io (oogbeweging voorspellen met kunstmatige intelligentie). Ook zijn we affiliate partner van Pipedrive, dé salestool voor het MKB. We helpen klanten bij het inrichten en trainen ze in het gebruik van deze CRM-applicatie.

technologie

Lidmaatschap

WADM neemt als geaccrediteerd partner van Herrmann International om HBDI® profielen af. Daarnaast zijn we lid van de Neuromarketing Science & Business Association en we zijn door Sortlist beoordeeld als ‘Top Rated Agency’, dankzij onafhankelijke beoordelingen van klanten. In 2022 hebben we een Award gewonnen binnen de categorie ‘highest-customer-satisfaction’.

Slimme integraties

Zoek je een technische partner die verbindingen leggen met externe systemen? Onze ontwikkelaars hebben ruime ervaring met het bouwen van data-koppelingen en technische API’s. Zo maakten we al slimme integraties met onderstaande systemen:

Geïnteresseerd?