Human

Betere uitvoering door persoonlijke inzichten en verbetering.

We helpen je met het doorvoeren van de communicatie-strategie in alle geledingen van de organisatie. Door persoonlijke denkstijlprofielen, trainingen, workshops en sales activatie ontstaat meer saamhorigheid. En met een motiverende boodschap gaan jouw teams blijvend beter presteren en steeds zelfverzekerder werken.

Neurowetenschap
als leidraad

Zet mensen in beweging

Wij zijn gecertificeerd om HBDI®-profielen van mensen en teams in kaart te brengen. Zo’n profiel geeft inzicht in iemands manier van denken en leren. Met deze kennis laten we jouw medewerkers effectiever communiceren. We motiveren en instrueren hen om jouw merk beter te vertegenwoordigen als actieve ambassadeurs.

Met effectieve verbetering

De mensen in jouw organisatie zijn het kapitaal van de onderneming. Door hun denkvoorkeuren in kaart te brengen worden ze effectiever bij management, communicatie, teambuilding, leiderschap, innovatie, verkoop en verandering. Hun persoonlijke inzichten gebruiken we actief voor natuurlijke competentie-verbetering en bij training, onboarding en recruitment.

Human expertises

De beste inzichten

HBDI® profiel

Wat is jouw manier van denken, waarnemen en leren? Welke denkstijlen hebben jouw voorkeur? Wij brengen dat in kaart met HBDI®. Door hersenonderzoek is deze gevalideerde methode ontwikkeld om een persoonlijke denkvoorkeur te schetsen. Het verklaart waarom niet iedereen op dezelfde manier op dezelfde informatie reageert. En waarom wij een communicatievraagstuk altijd vanuit verschillende denkstijlen benaderen.

Insights

Geïnteresseerd?