Digital

Technologie voor communicatie met meer interactie.

We helpen je met het bouwen van digitale toepassingen die een blijvende indruk achterlaten. Voor websites, apps, klantportalen of webshops realiseren we meer gebruiksgemak, veiligere systemen, snellere datakoppelingen én betere inhoud. Zodat ze online beter vindbaar zijn en bezoekers vaker terugkomen.

Neurowetenschap
als leidraad

Verbind mensen door techniek

Digitale communicatie moet zijn gericht op menselijke respons. Daarom brengen wij websites, dashboards en apps tot leven door ze feilloos te laten communiceren met verschillende denkstijlen in de hersenen van gebruikers en bezoekers. Zo ontwikkelen wij Whole Brain® het juiste digitale podium voor jouw merk.

Met effectieve code

We vertrouwen op onze technische expertise. We synchroniseren ingewikkelde databases en koppelen complexe software aan online platforms. Met API-integraties, next-level code, veilige interfaces en schaalbare systemen en hosting. Zo werken onze digitale producties sneller en zijn ze beter beschermd dan goedkope web-templates met tientallen plug-ins.

Digital expertises

De beste inzichten

Service-digital-functionality-scan

Functionality Score

Wat is de functie van jouw website of platform? Wat is de bijpassende score op verschillende kenmerken? Welke denkstijlen in de hersenen spreek je daarmee aan? Of juist niet. Wij brengen dat helder in kaart met de Functionality Score van BrainSells®, onze methodiek om een communicatie-vraagstuk vanuit verschillende denkstijlen te benaderen. Zo bepalen wij welke opzet en inzet van digitale middelen het beste resultaat oplevert.

Insights

Geïnteresseerd?