Werk

Nieuwe website, strategie en branding voor FinTech-bedrijf Innosight.

Client
Innosight
Industry
Banking & Finance
Location
Rotterdam
Een smartphone die in de hand wordt vastgehouden met op het scherm de nieuwe Innosight website

Project

Innosight, een start up opgericht door een voormalig bankier en financieël analist, levert hoogwaardige financiële forecasts aan accountants, financieel adviseurs en investeerders. Hun FinTech-bedrijf onderscheidt zich door snelle en complete rapportages, gemaakt met eigen software die meerdere scenario’s berekenend.

Keywords
B2B BrandingBack-End DevelopmentBrand designDesign templatesFront-End DevelopmentHBDI profielLead generationMerkstrategieMerkwaardenOnline vindbaarheidStrategische MarketingTrainingenVerkoopstrategieWeb designWhole BrainWhole Brain Thinking

Uitdaging

In de competitieve financiële sector moet Innosight haar geloofwaardigheid bewijzen. De kritische doelgroep, gewend aan traditionele manieren van financiële rapporteren, staat niet direct open voor vernieuwing. Innosight moet aantonen dat hun toekomstgerichte, betrouwbare rapportages een essentiële toevoeging zijn voor financiële planning en analyse.

Fragment van de nieuwe visuele identiteit voor Innosight
Moodboard
Stijl elementen
Voorbeeld van de stijl elementen en kleuren van Innosight
Voorbeeld van een foto binnen de nieuwe visuele stijl

Oplossing

WADM heeft Innosight geholpen met het ontwikkelen van een overtuigend merkverhaal en visuele identiteit om vervolgens via een activatie-strategie om in contact te komen met potentiële opdrachtgevers. Hiervoor ontwikkelden we een sales-draaiboek voor telefonische acquisitie en een heldere dienstenpresentatie via, inno-sight.nl. WADM nam naast de ontwikkeling van software ook de vormgeving van de rapportages en social media posts voor haar rekening.

Laptop met op het scherm de nieuwe website
Diverse screens van het mobiele ontwerp van de nieuwe Innosight website
Voorbeeld van een brochure
Diverse screens van de nieuwe Innosight website

Impact

De unieke combinatie van snelle levering, volledigheid en helderheid van Innosight’s financiële prognoses heeft indruk gemaakt in de sector. Grote banken en M&A-partijen maken nu gebruik van Innosight’s onafhankelijke financiële analyses. De aanpak van Innosight, mede mogelijk gemaakt door WADM, heeft het bedrijf succesvol gepositioneerd als een betrouwbare partner in financiële rapportage.

Voorbeeld van een brochure
Voorbeeld van een brochure

Meer weten?