Werk

Conversie-website met slimme filters voor beheersoftware

Client
Ultimo
Industry
Technologie & Communicatie
Location
Nunspeet

Project

Ultimo Software is een onafhankelijk en van origine Nederlands bedrijf, dat sinds 1988 actief is in het ontwikkelen van software voor doelmatig beheer van bedrijfsmiddelen en processen. Ultimo hoort bij de marktleiders in diverse marktsegmenten met software-producten voor Facility, Maintenance, IT Service, Fleet Management en Infra Asset Management.

Keywords
ConversieData-integratieMeertaligOnline marketingOnline vindbaarheidOrganisch website-bezoekProduct databaseSEO / SEATrainingenUI/UX designVerkoopstrategieWeb designWebsitesWordPressWorkshops

Inzichten

Ultimo vroeg WADM een meertalige website te ontwikkelen die op de juiste wijze het ontwerp vertaalt. Zowel functioneel, conceptueel als inhoudelijk. De website ultimo.com moest voorzien zijn van een werkbaar, en vooral schaalbaar, uitbreidbaar en onafhankelijk CMS (content management systeem). De koppeling tussen de database en front-end moest worden verbeterd om grote hoeveelheden informatie sneller te kunnen tonen.

Aanpak

Slimme selectors filteren continu de inhoud op alle pagina’s om de toegankelijkheid van de website te vereenvoudigen. Door high end code-technieken kunnen veel sneller grote hoeveelheden informatie worden getoond in verschillende talen en in verschillende selecties. Veel sneller dan de gangbare standaarden. Daarbij ligt de focus op SEO (search engine optimization) en het voortdurend toepassen van de nieuwste inzichten.

Resultaat

De nieuwe website communiceert op het niveau van de beslisser (C-level), waarbij de focus ligt op het kiezen voor Ultimo als merk, bedrijf en platform. WADM heeft een werkbaar open source CMS ingericht, dat onafhankelijk van hosting- en webbouwpartner kan worden gebruikt. Gebruiksvriendelijk en bovendien razendsnel. Iets waarvoor we regelmatig door derde partijen complimenten krijgen.

Bekijk het resultaat

www.ultimo.com

122.405Meer dan tienduizend bezoekers per maand die een demo kunnen aanvragen.
0,6sRazendsnelle zichtbaarheid van relevante inhoud (First Contentful Paint) volgens Google.

‘WADM has open communication, and offers creativity within a structured approach.’

Ewout Noordermee, CMO at Ultimo Software Solutions

Meer weten?