Werk

Service-netwerk van garages voor elektrische voertuigen

Inzichten

Maar wat is de volgende uitdaging? Wat staat een garagebedrijf morgen te wachten? En volgend jaar? Hoe universeel kun je blijven in het veranderende automotive landschap? Hoe kunnen onafhankelijke garages keer op keer blijven inspelen op weer een nieuwe technologie? Zijn ze gedreven om na benzine, gas en diesel de volgende stap te maken? Zijn ze al klaar om te sleutelen aan elektrische en hybride auto’s? En wat komt er na elektrisch? What is next?

Opzet

NexDrive ondersteunt speciaal opgeleide monteurs met de juiste materialen in hun vakkundige handen. Vertrouwde service. No matter watt. Autorijders kunnen gewoon naar hun oude, vertrouwde garage met hun nieuwe technologie. Met next generation voertuigen. Wat er straks ook onder die motorkap ligt, welk merk er op die motorkap staat, niemand kan hen verplichten om naar de merkdealer te rijden voor onderhoud. Ze zijn vrij om te gaan en staan waar ze willen. Dankzij NexDrive en hun vertrouwde garage. Met geschoolde monteurs die bijblijven met de laatste ontwikkelingen in de nieuwe generatie auto’s. Die techniek een stap voor blijven. Zo wordt hun vertrouwde garage een servicepunt voor een nieuwe generatie. Next time, drive to NexDrive.

Aanpak

De opzet van de nieuwe formule is grondig aangepakt. Met een studiereis naar Noorwegen waar elektrische en hybride auto’s (met steun van de overheid) nóg verder zijn ingevoerd dan in Nederland. Op basis van die inzichten heeft WADM Nexdrive in het leven geroepen. Waarmee de volgende generaties voertuigen zichtbaar welkom zijn bij universele garages. NexDrive is in Nederland hard op weg naar een landelijk dekkend netwerk van gecertificeerde garages. Vervolgens zal het label ook uitbreiden naar andere landen in Europa waar Alliance Automotive actief is.

 

Meer weten?