Werk

Corporate website voor ondernemende groeier

Client
Normec
Industry
Zakelijke Dienstverlening
Services
Location
Utrecht
Visual nieuwe website van Normec | Design by WADM

Project

Sinds 2015 maakt Normec Group een indrukwekkende groei door in de Testen, Inspecteren, Certificeren en Compliance (TICC) sector. Met 57 ondernemingen in acht landen en meer dan 4.000 medewerkers, biedt Normec TICC-diensten aan in 13 verschillende branches en sectoren. De ondernemende visie van Normec, bekend als de ‘Window of Opportunities’, is een drijvende kracht achter deze expansie.

Keywords
Back-End DevelopmentCommunicatieDesign ElementenDigitale strategieFront-End DevelopmentGrafisch designMerkpositioneringMerkstructuurMerkwaardenMobile firstOnline vindbaarheidSales-activatieUI/UX designWeb designWhole BrainWhole Brain Thinking

Uitdaging

De snelle groei van Normec Group vroeg om een heldere merkpositionering en een strakke merkidentiteit. Een uitdaging was het bieden van een overzichtelijk platform dat zowel de diversiteit van de divisies, diensten als de bedrijven binnen de groep weerspiegelt. Daarnaast was er een noodzaak voor een online aanwezigheid die de dynamische en ondernemende aard van Normec Group benadrukt.

Laptop waarop het nieuwe webdesign van Normec wordt gepresenteerd | Visual nieuwe website van Normec | Design by WADM

Aanpak

In samenwerking met marketing- en online experts van Normec Group heeft WADM een functioneel en toekomstgericht ontwerp voor de nieuwe website gecreëerd. De site is gebouwd op een Statamic Flatfile CMS, gebruikmakend van het Laravel Framework en Tailwind CSS. Dit zorgt voor een flexibele en eenvoudig aan te passen back-end, geschikt voor content in meerdere talen van diverse ondernemingen binnen de groep.

Foto van een medewerker die een controle uitvoert
Fragment van een pagina met het nieuwe webdesign voor Normec | Design by WADM

Resultaat

De nieuwe website van Normec Group biedt een helder overzicht van de uitgebreide diensten en expertise binnen de groep. De vereenvoudigde structuur en navigatie zorgen voor een snelle en gemakkelijke toegang tot informatie, zowel voor gebruikers als zoekmachines. Dankzij de geoptimaliseerde SEO, behaald door Google Lighthouse, trekt de website een maximaal aantal bezoekers aan. Daarnaast garandeert de inzet van de nieuwste front-end technieken een up-to-date en optimaal functionerende website. Met deze aanpak presenteert Normec Group zich als een vooruitstrevende en ondernemende speler in de TICC-sector.

Screens met het nieuwe webdesign van Normec | Design by WADM
Diverse screens met het nieuwe webdesign
Fragment van een pagina met het nieuwe webdesign
Componenten van het nieuwe webdesign van Normec | Design by WADM

Meer weten?