Werk

Digitale transformatie voor marktleider Nsecure

Client
Nsecure
Industry
Technologie & Communicatie
Location
Barendrecht
Laptop waarop het nieuwe website ontwerp van Nsecure gepresenteerd word | Design by WADM

Project

Nsecure, marktleider in toegangsverlening en veiligheid, had reeds een sterke start gemaakt met hun positionering onder ’the art of control’. Echter, een krachtig verhaal vereist een solide onderbouwing – iets wat nog ontbrak. Met een toekomstgerichte visie zichtbaar in hun moderne bedrijfspand, was er op digitaal vlak, vooral op de website, ruimte voor verbetering.

Keywords
B2B BrandingBack-End DevelopmentBeeldstrategieBrand designCommunicatieConversieCreatieve strategieDigitale strategieFront-End DevelopmentMobile firstProduct portfolioVisual CompassVisuele identiteitWebsitesWhole BrainWhole Brain Thinking

Uitdaging

De uitdaging lag in het vernieuwen van een verouderde website, zowel technisch als qua inhoud en design. Het doel was om snel en duidelijk de essentie van Nsecure over te brengen aan nieuwe bezoekers, terwijl tegelijkertijd de kunst van controle tot uiting kwam.

Design homepage Nsecure

Oplossing

De oplossing bestond uit het creëren van een samenhangend ‘art of control’ verhaal op de website, met een duidelijke weergave van wie Nsecure is en waar zij voor staan. Dit werd bereikt door complexe oplossingen visueel uit te lichten, certificeringen en klant quotes te tonen, en op maat gemaakte design- en copy-elementen te gebruiken. De website, inclusief 9 verschillende pagina templates, werd volledig responsive en CMS-gestuurd opgebouwd. De nadruk lag op SEO-optimalisatie en de site was volledig voorbereid voor Lead generatie en SEA-campagnes.

Diverse screens met het nieuwe webdesign van Nsecure | Design by WADM
Foto met medewerker die beveiligingscamera's monitort
Fragment uit nieuwe Nsecure website met een kunstwerk

Impact

Dankzij effectieve URL-mapping behield de nieuwe website de reeds door Google geïndexeerde pagina’s en scores. Gebouwd met de nieuwste technieken en modules, draagt de snellere, conversie-geoptimaliseerde website bij aan een hoger bezoekersaantal en betere leadgeneratie. De digitale transformatie van Nsecure weerspiegelt nu hun status als marktleider en expert in ’the art of control’.

Laptop met een pagina van de nieuwe Nsecure website | Design by WADM
Artistieke foto van een man met fragmenten van licht op het gezicht
Componenten van de nieuwe website

Meer weten?