Werk

Nieuwe identiteit en online presence voor connector-fabrikant MiraMotion

Client
EFN
Industry
Industrie & Engineering
Services
Location
Darmstadt, Duitsland
Nieuwe visuele identiteit MiraMotion

Project

MiraMotion, voortkomend uit het Duitse bedrijf EFN, is een essentiële leverancier van connectoren voor de auto-industrie. Als de auto-industrie verschuift naar elektrische voertuigen, staat EFN bekend om zijn flexibele, snelle en kwalitatief hoogwaardige productie van connectoren. Nu streeft het bedrijf ernaar uit te breiden naar andere sectoren en landen met geautomatiseerde productielijnen.

Keywords
Back-End DevelopmentBrainSellsBrand designConversieFront-End DevelopmentGrafisch designIdentity ScanMerk-activatieMerkpositioneringNamingOnline vindbaarheidOrganisch website-bezoekVisuele identiteitWeb designWhole BrainWhole Brain Thinking

Uitdaging

EFN’s specialisatie in just-in-time productie van kleine series vormt een belemmering voor groei. Uitbreiding naar nieuwe markten en internationale productie vereist een transformatie naar efficiëntere, geautomatiseerde productiesystemen. EFN heeft WADM benaderd voor hulp bij het herpositioneren, visualiseren en online zichtbaar maken van deze nieuwe fase.

Laptop met geopende webpagina van Miramotion met de tekst 'Rethink sourcing' op het scherm, tegen een blauwe achtergrond

Oplossing

Tijdens een Think Branding sessie in Duitsland met Duitse ingenieurs en Letse productieleiders heeft WADM de toekomstvisie van EFN onder de loep genomen. Aan de hand van de BrainSells®-methodiek zijn deze visies omgezet in een nieuwe bedrijfsnaam, Whole Brain positionering en visuele identiteit, resulterend in de geboorte van MiraMotion.

Impact

MiraMotion breidt snel uit met nieuwe productielocaties in Letland, Azië en de VS, waarbij handmatige processen plaatsmaken voor semi- of volautomatische productielijnen. Naast de auto-industrie worden connectoren nu ook aangeboden in diverse andere sectoren, evenals productielijnen en Manufacturing As A Service. WADM ondersteunt deze transformatie met duidelijke communicatie, zowel online (via website en SEO) als in presentaties en documentatie. MiraMotion is klaar voor een veelbelovende toekomst.

Tablet met de pagina What we offer
Smartphones met het mobiele design van Miramotion
Diverse design elementen van de website
Auto in de productie fase
Design element uit de Miramotion identiteit

Meer weten?