Digital

Applicaties

Sales gedreven. Conversiegericht.

De apps die wij maken, hebben allemaal meerdere doelen gemeen: het moet helpen in de verkoop, ondersteunen in de conversie, reuring brengen, opzien baren, of heel handige, servicegerichte inzichten geven. Vooral in business-to-business (B2B) hebben we te maken met dit hele palet.

Duizend-en-één mogelijkheden

Zo maakten we voor een technische groothandel in verwarming, ventilatie en energiebeheer een speciale connect app met bijbehorend dashboard. Het bracht niet alleen bezoekers en standhouders van een event dichter bij elkaar, de data die ermee werd verzameld bleek goud waard. Voor het internationale sales team van een technische scale up in de medische sector ontwikkelden we een zeer uitgebreide sales app. Continu actueel met alle real time sales tools. Compleet met alle info voor elke stap in het sales traject. En gebaseerd op het corporate verhaal dat de scale up uiteindelijk in de etalage zette. Met een overname door een multinational als gevolg. We maakten apps zoals een calculatie tool, library tool, sales tool, vergelijking tool, terugverdien-berekening tool, chemische resistentie selector, etcetera, etcetera. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor events tot sales-ondersteuning.

Naadloos te integreren

Voor een hoge gebruiksvriendelijkheid en geen enkele afhankelijkheid van een verplichte download voor de laatste versie, zijn web-apps uitermate geschikt. Niet afhankelijk van de eisen die App store of Google Play je opleggen, werken web-apps op vrijwel alle besturingssystemen. Eén web-appversie is voldoende. Sluit naadloos aan op je website, is voortdurend up-to-date (of moeten we zeggen app-to-date) en daarmee ultiem veilig. Altijd de nieuwste versie dus. En sluit volledig aan op het UX/UI design van je andere online communicatie.

Mobiel, tablet en desktop

Steeds vaker worden web-apps toegepast in B2B om nieuwe connecties te leggen, nieuwe info te delen en vooral ook om het klanten en prospects makkelijker te maken. In werkelijk alle opzichten.

Geïnteresseerd?

Andere Digital expertises

Insights