Digital

E-commerce

E-handel, e-handel en nog eens e-handel.

Als eigenaar van een webshop wil je maar één ding: een winkel waar je niet naar hoeft om te kijken. Alles van tevoren uitgedacht. Alles tot in detail uitgewerkt. Alles naadloos geprogrammeerd. Zodat alles in je webwinkel in rap tempo over de e-toonbank vliegt. We horen graag wat je over de e-toonbank wilt laten vliegen. WADM bouwt webshops met Magento, WooCommerce en Headless Commerce.

Honderd procent controle

De e-commerce oplossingen waar wij mee bouwen zijn de meest toegepaste open-source platforms die er bestaan. Magento is zeer geschikt voor serieuze, complexe e-commerce oplossingen en met name toegepast bij grotere webwinkels. WooCommerce is onder meer vanwege z’n gebruiksvriendelijkheid het meest gebruikte systeem. In ieder geval in Nederland. Een webshop plugin speciaal ontwikkeld voor WordPress. Ben je al bekend met dit CMS dan kan dit reuze handig zijn. En Headless Commerce zegt het eigenlijk al: de frontend (wat jouw bezoeker kan zien) staat letterlijk los van de backend. Het voordeel? Je bent wat flexibeler met wat je aan de voorkant – met de frontend – wilt doen. Met alle oplossingen heb je sowieso 100% controle over je webshop. Wil je ook 100% alles weten over de afzonderlijke verschillen tussen de e-commerce oplossingen? We staan klaar om het allemaal uit te leggen.

Elke ambitie z’n eigen e-commerce

Als je goed hebt nagedacht over jouw merkstrategie, je hebt je digitale strategie hierop aangepast, de bijbehorende website ingericht en tevens je online marketing en SEO/SEA op orde, dan kan je je energie volledig loslaten op je e-commerce aanpak. De meest optimale aanpak is inderdaad de aanpak waarin je meerdere disciplines op elkaar afstemt. Maar eerlijk is eerlijk, we hebben ook opdrachtgevers die beginnen met een webshop. Voor elke ambitie is een bijpassende e-commerce oplossing. Welke rol krijgt de webshop binnen je marketingcommunicatie? In welke markt is jouw organisatie actief? Welke producten verkoop je? Over hoeveel producten hebben we het dan? Welke koppelingen wil je maken? ERP? CRM? Welke third-party plugins zijn er nodig? Het moet in ieder geval een webwinkel worden waar je eigenlijk niet naar hoeft om te kijken. Maar daar waren we het al over eens.

Appels en peren

Er is zo ontzettend veel mogelijk. En wij kunnen dit aardig platslaan voor je. Dan kan je appels met appels vergelijken en peren met peren. Of eigenlijk, e-appels en e-peren.

Geïnteresseerd?

Andere Digital expertises

Insights